Uppa Baby Vista

Ko smo izvedeli, da pricakujemo se enega otrocka, ze tretjega po vrsti in s tako malo starostno razliko, je ena izmed prvih stvari o katerih sem zacela razmisljati, nakup novega vozicka. Vozicka, ki bi nam olajsal sprehode in vsakodnevne obveznosti. Zacela sem z brskanjem in pregledovanjem vozickov, ki nudijo voznjo 2 otrok hkrati. Prav tako, pa imajo moznost priklopnika, za najstarejsega otroka. Izmed pestre ponudbe me je najbolj pritegnil vozicek znamke Uppababy Vista. Po pogovoru s partnerjem in odlicno ponudbo 4v1 trgovin Pikolin in Mini me, je sledila le se izbira barve!

Nas 4v1 paket je sestavljen iz:

  • kosarica za dojencka, lepo prostorna in udobna z odstranljivo vzmetnico in pralno prevleko. Odstranljiva z eno roko – z enim samim klikom, kar se izkaze za zelo prakticno, ko dojencek med sprehodom zaspi. Ena izmed redkih, ce ne edina, ki je zasnovana za varen dojenckov spanec in lahko na potovanjih, izletih in obiskih nadomesti otrosko posteljico. Mozen tudi nakup stojala! S podaljsano strehico za prijetno senco.
  • 2 sportnih sedezov. Mozne kombinacije obracanja sedezev v smeri voznje ali obratno. Vec moznih naklonov. S podaljsano strehico, ki nudi zascito pred soncem z zascitnim faktorjem 50.
  • MESA lupinica z Isofix bazo s tehnologijo SMARTsecure, kar pomeni, da je baza digitalna in zelo enostavna za razumevanje. Zeleni in rdeci indikatorji, ki nakazejo pravilno ali nepravilno namestitev. In sistem samozategovanja pasu. Sama namestitev sedeza je zelo hitra in enostavna. Voznja pa prijetna in varna, ker ste 100% sigurni, da je sedez pravilno namescen. Zelo prakticna je tudi raztegljiva strehica, predvsem ko med voznjo nagaja sonce!

V kompletu je seveda vkljuceno tudi ogrodje z nakupovalno kosarico, ki je prav lepo prostorna. Vsak sedez in kosara imajo svojo dezno prevleko in prevleko proti insektom, brez doplacil, ze v ceni! Proti doplacilu je mozno dobiti tudi Piggy board oz. priklopnik, ki omogoca voznjo tretjega otroka. Nas Elmas na sprehodih hitro tozi, da ga noge bolijo… S priklopnikom so mu sedaj tegobe skrajsane! Potrebno je pa kupiti, tako spodnje kot zgornje adapterje, ki omogocajo namestitev sedezev in kosare. Pri Vista vozicku je moznih vec kombinacij. Za dvojcke – 2 kosari 2 sedeza, za otroke z majhno starostno razliko… Za nasvet bi vas napotila k trgovini Pikolin, kjer vam bodo sestavili kombinacijo po vasih potrebah.

Vozicek uporabljamo ze nekaj mesecev in se je izkazal za zanesljivega in varnega. Moram priznati, da sem bila malo skepticna kako bo zdrzal vso to tezo… Ampak preizkuseno, zdrzi. Dojencek v kosarici, 2 letnik v sportnem delu in 4 letnik zraven. Plus obvezna prtljaga spodaj v kosari. Brez problema. Cez robnike pa tudi po bolj neravni podlagi s kamencki. V primeru bolj globokega peska, kakrsnega ponavadi nasipljejo po otroskih igriscih, pa bolj tezko, ze zaradi svoje teze. Ceprav po takem pesku ze z marelo komaj skozi prides. Velikost vozicka je sorazmerno ok! Glede na stevilo sedezev. Je mogoce daljsi kot povprecni vozicek, v sirino pa standarden. Zelo pomembno je to, da je lahko vodljiv in rocaj podaljsamo oz. skrajsamo ze z eno roko. Kosara in lupinica sta odstranljivi z eno samo potezo in eno roko. In kot stars si zelo hvalezen, ce lahko kaj opravis z eno samo roko, saj je druga ponavadi vedno zasedena z malimi vragci!Priklopnik pa prav tako hitro in enostavno zlozimo, ko ni v uporabi in spustimo, ko zopet potrebujemo. Pozitivna izkusnja. Veseli nakupa in priporocamo!

Hvala Pikolin shopu in Mini me!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s